Icoon Bouw en groen

Bouw en groen

Vakmanschap voor huis en tuin

Onze drie deelbedrijven bieden een volledig pakket aan diensten aan voor huis en tuin.

Bouw & groen: De Troef

De Troef is een sociaal bedrijf voor bouw- en renovatiewerken, schilderwerken, groenonderhoud en tuinaanleg. Wij willen in de eerste plaats kwaliteit leveren aan onze klanten. Daarom investeren we in het vakmanschap van onze medewerkers. Daar worden zij zelf beter van en onze klanten ook. De winst investeren we terug in onze mensen en in nieuwe tewerkstelling.

Vastgoedconsultancy en -management: VCM

VCM zorgt voor de aankoop, verkoop, nieuwbouw en verhuur van vastgoed. We kopen oude panden aan, renoveren ze en brengen ze weer op de markt. Ook voor nieuwbouw kunnen klanten bij ons terecht. Bij VCM creƫren we zo werk voor mensen die moeilijk hun plaats vinden op de arbeidsmarkt. Een deel van ons vastgoed verhuren we aan mensen met een laag inkomen die niet altijd bij de sociale huisvestingsmaatschappijen of de traditionele huizenmarkt terecht kunnen.

Installatiebedrijf voor de bouwsector: VCM Technics

VCM Technics is een gespecialiseerd installatiebedrijf dat helemaal mee is met de modernste technieken in verwarming, sanitair en ventilatie. Wij hechten veel belang aan persoonlijke service. Met VCM Technics kiezen onze klanten voor een betrouwbare en flexibele installatiepartner.